Siikalatvan kunta
Search
Generic filters
Kylvä siemenesi Siikalatvalle

Yksityisteiden kunnossapitoavustukset vuodelle 2022 haettavana

YKSITYISTEN TEIDEN HALTIJAT JA TIEKUNNAT HUOMIO

Siikalatvan kunnan tekniset palvelut julistaa haettavaksi yli 200 m pitkien yksityisteiden kunnossapitoavustukset vuodelle 2022. Avustusta haetaan hakulomakkeella, joka tulee palauttaa 2.5.2022 klo 15.00 mennessä Siikalatvan kunnantalon postilaatikkoon (oven vieressä) tai postitse osoitteella Siikalatvan kunta, yksityistiet, Pulkkilantie 4, 92600 Pulkkila.

Avustushakemus tulee jättää vuosittain, vaikka tie tai tiekunta olisi saanut avustusta jo aiemmin Siikalatvan kunnalta. Myös sellaisten tiekuntien tulee jättää avustushakemus, jotka ovat olleet vuonna 2021 Siikalatvan kunnan hoidossa, eli avustusluokassa 1.

Edellytyksenä avustuksen myöntämiselle tienpitoon on, että tietä koskevien asioiden hoitamista
varten on perustettu tiekunta ja että tiekuntaa ja yksityistietä koskevat tiedot yksityistierekisterissä http://www.maanmittauslaitos.fi/lomakkeet/tiekunnan_yhteystiedot_ sekä tie- ja katuverkon tietojärjestelmässä   https://vayla.fi/avoindata/digiroad/yksityistietietojen-lisaaminen-digiroadiin#.XDc1Xs1dJPZ ovat ajantasaiset.

Hakemuksen liitteenä on toimitettava vuosikokouksen pöytäkirja ja toimielimien kokoonpano ja yhteystiedot.

Tarkempia tietoja avustuksen velvoitteista ja ehdoista löytyy avustusehdoista.

HUOM !!!   Puutteellisia tai myöhässä toimitettuja hakemuksia ei oteta käsittelyyn.

Hakulomakkeita ja -ohjeita saa kunnan www-sivuilta ja tarvittaessa voimme lähettää hakulomakkeen, ilmoittakaa siitä puh. 044 5118 603/Anna-Liisa Kivimaa. Lisätietoja ja -ohjeita voi tiedustella rakennusmestari Olli Valtaselta puh. 044 5118 431.

Liitetyt tiedostot
Skip to content