Siikalatvan kunta
Search
Generic filters
Kylvä siemenesi Siikalatvalle

Hevosharrastajan Siikalatva

Hevosihmisille Siikalatvalta löytyy ravirata ja useita mahdollisuuksia ratsastukseen. Sen lisäksi kunnalta löytyy tontteja, joihin on mahdollista rakentaa hevostalli.

Kortteisen ravirata/Siikalatvan hevosurheilijat

Siikalatvan Hevosurheilijat ry (SHU) on perustettu 3.11.1988. Seura perustettiin kehittämään hevosurheilua Siikalatvan alueella. Siikalatvan Hevosurheilijat ry on viiden kunnan (Pulkkila, Piippola, Pyhäntä, Kestilä ja Rantsila) yhteinen ravi- ja ratsastusurheiluseura, pääpaikkana on Piippola.

Yhdistyksen tarkoituksena on koota toiminta-alueen hevosharrastajat yhteiseen toimintaan hevoskasvatuksen, – jalostuksen, raviurheilun ja ratsastustoiminnan edistämiseksi. Seuralaisilla on käytössään harjoitusravirata ja raviradalla sijaitseva ratsastuskenttä sekä estekalusto. 

Ratsastuskentän käyttömaksu on 20€/vuosi ja ei jäsenille 30€/vuosi. Maksu on tallikohtainen.

Sähköposti: siikalatvanhevosurheilijat@siikalatvanhevosurheilijat.com

Facebook: https://www.facebook.com/siikalatvanhevosurheilijat/

Instagram: @siikalatvanhevosurheilijat@gmail.com

Pihkalan ratsastuskoulu 

Pihkalan ratsastuskoulu on Maalaiskartano Pihkalan pihapiirissä toimiva ratsastuskoulu. Järjestämme leirejä ja ratsastustunteja ympäri vuoden. Tallissamme asustelee noin 20 ratsuhevosta, joista suurin osa on tuntihevosia.

Talli on uudistettu vuonna 2006, käytössämme on kaksi ratsastuskenttää ja maneesi. Tallimme on SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu.

 

Ratsastustunnit

Käytössämme on kaksi ratsastuskenttää, tarvittava estekalusto ja maneesi huonojen kelien varalle. Maastoratsastukseen meillä on oma maastoratsastuspolku ja hevosten kahluupaikka. Opetuksesta vastaa pääasiassa Leena Lötjönen. Tunneilla keskitytään perusratsastukseen, este- ja kouluratsastukseen sekä välillä mielenvirkistykseksi käymme maastossa. Hevoset ovat kilttejä, pääasiassa rauhallisia kaikille sopivia ratsuja, mutta myös reippaampia ja keveitä kokeneempien ratsastajien hevosia löytyy.

Tunnille otetaan kerralla noin seitsemän ratsastajaa. Maneesissa max. ryhmäkoko on 8 ja kentällä 9 ratsastajaa.

Tallillamme on varsin kattava estekalusto treenaamista ja seurakilpailuja varten. Tallin hevosilla vakiotuntilaiset voivat osallistua tallilla pidettäviin seura- ja harjoituskilpailuihin.

Pihkalan leirit

Ratsastusleirejä järjestetään ympärivuoden, yhteistyössä Maalaiskartano Pihkalan kanssa. Leirit ja majoittumiset varataan Maalaiskartano Pihkalan numerosta puh. 0400 812 484.

Leirit eivät ole pelkkää ratsastusta, vain ohjelmaa löytyy Pihkalasta kokopäiväksi… On mönkijämaastoa, voit potkupyöräillä, leiridisco, seinäkiipeilyä ym. kivaa

Yhteystiedot

Pihkalan maatila
Leena Lötjönen
Kestiläntie 1424
92700 KESTILÄ
puh. 040-500 1832
leena.lotjonen(@)pp.inet.fi
Kotisivut: http://personal.inet.fi/yritys/pihkalan.maatila/
Tuntivaraukset Leenalta puh. 040-500 1832

Skip to content