Siikalatvan kunta
Search
Generic filters
Kylvä siemenesi Siikalatvalle

Sähköinen asiointi

Sähköisessä palveluissa asioidaan turvallisesti salatun tietoliikenne-yhteyden kautta. Palvelussa käytetään vahvaa tunnistautumista kuten pankkitunnuksia.

Varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen hakulomakkeita pääset täyttämään kirjautuessasi tämän tekstin lopussa olevasta linkistä e-asiointiportaaliin.

Lasten hoitoajat ilmoitetaan samassa portaalissa, missä vanhemmat asioivat hakemus- ja päätösasioissa. Hoitoajat tulee ilmoittaa määräpäiviin mennessä ennen järjestelmän lukittumista. Tarkat lukittumisajat löytyvät taulukosta ilmoittaessa hoitoaikoja.

NFC-tunnisteen käyttö päiväkodeissa ja perhepäivähoidossa on helppoa. Tunnistetta näytetään päiväkodin/perhepäivähoitajan kännykkään, jolloin tulo – ja lähtöajat tallentuvat oikean lapsen kohdalle. Tunniste ei sisällä mitään tietoa vaan vain id-tunnuksen, jonka mobiilisovellus tunnistaa ja liittää lapsen tietoihin. NFC -tunniste tulee palauttaa palvelun loputtua.

Sähköiseen päiväkirjaan tallentuvat lasten läsnäolot reaaliajassa. Päiväkirjaa käyttää varhaiskasvatuksen henkilöstö.

Laskutus perustuu asiakasmaksupäätöksen mukaiseen asiakasmaksuun ja varattuihin hoitotunteihin. Vanhemmat voivat varata kuukauden sisällä erimittaisia päiviä, mutta päätöksen mukaista tuntivälystä ei pidä ylittää/kk. Vanhemmat voivat seurata tuntimäärää reaaliajassa. Päätöksen mukaisen tuntimäärän alittaminen ei oikeuta alempaan maksuun. Uusi maksupäätös voidaan tehdä, mikäli esim. perheen olosuhteissa tapahtuu olennaisia muutoksia ja perhe ilmoittaa siitä kaksi viikkoa ennen kalenterikuukauden alkua.

Päätökset toimitetaan sähköisinä. Perhe saa ilmoituksen päätöksestä sähköpostiin ja se on luettavissa asiointiportaalissa.

Varhaiskasvatuksen e-asiointiin

Liitetyt tiedostot
Skip to content