Siikalatvan kunta
Search
Generic filters
Kylvä siemenesi Siikalatvalle

Lähiliikuntapaikat

Rantsila
Aleksanterin koulu, Rantsilanraitti 5

Rakennettu vuonna 2007. Pieni monitoimikenttä, miniareena, kooltaan 12 x 26 . Pinnoitteena hiekkatekonurmi. Miniareenalla voi harrastaa erilaisia palloilulajeja. Ympäristössä myös leikkikenttävälineistöä eri ikäisille lapsille.


Piippola
Pentti Haanpään koulu, Keskustie 20
Sorapäällysteinen (jalkapallo, pesäpallo, pituushyppy, rantalentis, katukoris)
Miniareena, monitoimikenttä; koko 12 x 26. Pinnoitteena hiekkatekonurmi. Kentällä voi harrastaa monia erilaisia palloilulajeja. Ympäristössä leikkikenttävälineistöä eri ikäisille lapsille.

Pulkkila
Peruskoulu, Mäkeläntie 2

Aidattu, asfalttipintainen pelikenttä, jolla voi pelata esim. koripalloa. Pihalla lisäksi muutamia keinuja sekä kuntoilulaitteita.

Kestilä
Peruskoulu, Kestilänraitti 1
Rakennettu koulun ympäristöön ja varustettu useilla erilaisilla välineillä ja on myös pallokenttä, jotka ovat kouluaikana koululaisten käytössä ja muina aikoina vapaasti kaikkien halukkaiden käytössä. Talvisin kaukalon ja lämpökeskuksen välissä on hiihtomaa, jossa voi harrastaa mäenlaskua ja hiihdon harjottelua.
Miniareena, monitoimikenttä; koko 12 x 26, pinnoitteena hiekkatekonurmi. kentällä voi harrastaa monia erilaisia palloilulajeja. Ympäristössä leikkikenttävälineistöä eri ikäisille lapsille.

Lähiliikuntapaikat Siikalatvan kunnan infokartassa(ulkoinen linkki).

Skip to content