Siikalatvan kunta
Search
Generic filters
Kylvä siemenesi Siikalatvalle

Frisbeegolf

Frisbeegolfia Siikalatvalla

Kehuttu rata Kestilässä

Kestilän Maksinharjun ulkoilualueelle perustettiin kymmenväyläinen frisbeegolfrata vuonna 2013. Vuonna 2016 rata laajennettiin täysimittaiseksi 18 väylän radaksi. Samalla heittoalustat päivitettiin tekonurmialustoiksi.

Rata kiertelee kuivalla kangasmaalla käyden välillä soramontussa. Rata on käytännössä aina kuiva, joten kenkien kastumista ei tarvitse pelätä. Väylät tarjoavat haastetta niin kokeneille kuin aloittelevillekin heittäjille: on lyhyitä par 3 –väyliä, pitkiä par 5 –väyliä, OB-alueita, puita, kumpuilevaa maastoa, kapeita väyliä ja runsaasti heittotilaa tarjoavia väyliä. Sekä rysty- että kämmenheittäjille on sopivia väyliä. Kumpikaan heittäjätyyppi ei saa toiseen nähden etua. Rata on tasapuolinen kaikille. Pieni seikkailu metsän puolella voi joskus pakottaa ”upseihin”, eli pään yläpuolelta heitettäviin heittoihin, kun puut sattuvat olemaan sopivasti edessä. Radalla on pidetty muutama kilpailu ja rata on saanut paljon kehuja kokeneiltakin heittäjiltä.

Maksinharjun ulkoilualue sopii kaikille vauvasta vaariin. Frisbeegolfrata on ehdottomasti lähialueiden parhaimpia ja sitä ovat käyttäneet innokkaasti niin lapset, nuoret kuin aikuisetkin.

Katso radan tarkempia tietoja täältä: https://frisbeegolfradat.fi/rata/maksinharjun-frisbeegolfrata/(link is external)


Lehtomäen frisbeegolfrata

Lehtomäen frisbeegolfrata sijaitsee Siikalatvan kunnan Pulkkilan keskuksen läheisyydessä. Rata on rakennettu 2013. Heittoalustat on kivituhkattuja. Osoite Lehtomäentie 36, 92600 Siikalatva. 

Skip to content