Siikalatvan kunta
Search
Generic filters
Kylvä siemenesi Siikalatvalle

Näyttelyt

Siikalatvan kirjastoissa sijaitsevissa näyttelytiloissa on vielä runsaasti vapaita aikoja vuodelle 2022.  Varauksen voi tehdä kulttuuritoimeen soittamalla numeroon 0445118340 tai viestillä sähköpostiin taina.jordan@siikalatva.fi

SIIKALATVAN KIRJASTOJEN NÄYTTELYT TOUKOKUUSSA:

Kuvittajan kapsäkki – Marika Maijalan kuvitustöitä, Oulun Aluetaidemuseon kiertonäyttely Kestilässä.

Portaalit – Rita Stångin intuitiivisia teoksia Piippolassa.

Kuvitteluja – Tiina Konttilan kuvitustöitä Pulkkilassa.

Jokihelmen Opiston oppilastyönäyttely Rantsilassa.

 

Ohjeet näytteilleasettajille Siikalatvan kirjastoissa

  • Kaikista Siikalatvan neljästä kirjastosta voi varata näyttelytilaa. Varauspyynnöt lähetetään kulttuurisihteerille taina.jordan@siikalatva.fi. Varauksen vahvistuessa sovitaan myös näyttelyn pystytys- ja purkuajat.
  • Lähetä varauspyynnön mukana tiedot näyttelystäsi ja mielellään myös kuva jostakin työstäsi. Voimme käyttää kuvaa nettisivullamme ja muussa tiedottamisessa näyttelyihin liittyen.
  • Kulttuuritoimi huolehtii näyttelyn tietojen laittamisesta kunnan tapahtumakalenteriin ja Siikalatvan kirjasto- ja kulttuuritoimen facebook-sivulle.
  • Näyttelyt voivat olla myyntinäyttelyitä, mutta myyjä ja ostaja sopivat kaupan keskenään. Hinnat ja myyjän yhteystiedot on oltava hyvin esillä esimerkiksi teosluettelossa jonka näytteilleasettaja tekee itse ja toimittaa kulttuuritoimelle.
  • Kunta tarjoaa näyttelytilan maksutta käyttöön, mutta emme vakuuta teoksia.
  • Kirjastojen yhteydessä olevat näyttelytilat ovat avoinna yleisölle myös kirjastojen omatoimiaikoina. Omatoimikirjastojen asiakkaat kirjautuvat sisälle omilla kirjastokorteillaan ja tiloissa on tallentava kameravalvonta.
  • Näytteilleasettaja voi halutessaan pitää näyttelynavajaiset kirjaston aukioloaikoina, ajankohta pitää sopia etukäteen kirjaston henkilöstön kanssa. Näytteilleasettaja huolehtii itse avajaisten järjestelyistä.

Kunnan taidekokoelma

Siikalatvan kunnan omistamaan taidekokoelmaan kuuluu yli 70 taideteosta 40 taiteilijalta useilta eri vuosikymmeniltä. Valtaosa teoksista on esillä kunnan kiinteistöissä, esimerkiksi kouluissa.

 

Liitetyt tiedostot
Skip to content