Siikalatvan kunta
Search
Generic filters
Kylvä siemenesi Siikalatvalle

Piippolan Vaarin Village Suomen keskipisteessä

Rentoa loma-asumista Siikalatvan Piippolan Leskelessä. Leskelän kylä sijaitsee maantieteellisesti Suomen keskipisteessä, josta on hyvä yhteydet ympäri Suomea! Täällä voit toteuttaa unelmia ja rentoutua kauniissa kauniissa maalaismaisemissa.

Piippolan Vaarin Village sijaitsee kauniissa maalaismaisemassa Suomen keskipisteessä. Vierestä kulkee Nelostie, ja matkaa kylästä Ouluun, Kajaaniin, Iisalmeen ja Raaheen on noin 100 km. Pulkkilan ja Piippolan palvelut ovat alle 10 min ajomatkan päässä. Tonttien vierestä virtaava Lamujoki soveltuu erinomaisesti myös virvelikalastukseen.

Alueella on valmis huippuluokan infra, tiet, vesijohto, sähkö, viemäri ja jopa valokuitu. Tonttien koot ovat 598 m2 – 1338 m2. Hinta on 1€/m2 ja tontit ovat myös vuokrattavissa. Rakennusoikeutta on 80 – 100 m2/tontti. Rakentamaan pääsee pian, sillä kunta käsittelee rakennusluvat ripeästi. Alueella on varattu 4000 m2 palstaviljelylle.

Alueen yritysten kanssa voidaan sopia mm. talonmiespalveluiden ja älykkään liikenteen palveluiden järjestämisestä vastaamaan asiakkaiden tarpeita (tavarakuljetukset, henkilökuljetukset jne). Puutarhakylään on järjestettävissä talvikunnossapito, mikäli alueella asuu vakituisia asukkaita.

Matkaa Pulkkilan palveluihin (ABC, Sale, K-market, kukkakauppa, ravintola, terveyskeskus, kirjasto) on noin 11 km eli 10 minuutin automatka. Piippolaan matkaa on noin 10 km ja sieltä löytyvät mm. K-market, Sale ja Shell.
Siikalatvalla on myös hyvät harrastusmahdollisuudet vapaa-ajalle, metsästystä, kalastusta, ratsastusta, retkeilyä jne. Lisää vapaa-ajan vieton vaihtoehdoista täältä.

Piippolan Vaarin Villagen (ent. Leskelän puutarhakylä) pohjakartan näet täältä:
http://paikkatieto.airix.fi/paikkatieto/siikalatva/leskela/tontit.py?kartta=tontit


Lisätietoja:
Hannu Komu
tekninen johtaja
puh. +358 44 511 8601
hannu.komu@siikalatva.fi


Salvos tarjoaa kohteeseen Alisa-mallistoa

Alisa-mallisto on yksi Salvoksen suosituimmista ja myydyimmistä loma-asuntomallistoista, joka sopii sekä pariskunnan että pienen perheen tarpeisiin. Muotoilu mahdollistaa suojaisan terassin, jossa on ihana rentoutua ja istuskella kuunnellen kaukaa kantautuvaa käen kukuntaa.


Hinta rakennukselle on 59 900 €, joka sisältää seuraavat ominaisuudet

  • Talviasuttava
  • Paksut eristeet ja kolminkertaiset ikkunat
  • Bio-wc
  • Mini Lamu-keittiö
  • Huom. ei sisällä verantaa ja terassia

Lisätietoja:

Klaus Huhtala
projektimyyntipäällikkö
Salvos Finland Oy
puh: +358 44 321 9870
klaus.huhtala@salvos.fi

 

Skip to content