Taidenäyttelyt

Taidenäyttelyt

Kestilän kirjastossa toukokuun ajan Jokihelmen opiston kevätnäyttely

Piippolan kirjastossa Jokihelmen opiston kuvataiteen perusteet-koulutuksen suorittaneen lopputyönäyttely 16.-31.5.

Pulkkilan kirjastossa esikoululaisten maalauksia ja runoja toukokuun ajan

 

Kunnan taidekokoelma

Siikalatvan kunnan omistamaan taidekokoelmaan kuuluu yli 70 taideteosta 40 taiteilijalta useilta eri vuosikymmeniltä.

Tekijänoikeudellisista syistä itse taideteoksia ei voida esittää kuvina verkkosivulla, mutta teokset on listattu luetteloon TAIDEKOKOELMA.

Vailla kiinteää sijoituspaikkaa olevista taideteoksista tullaan kokoamaan lainattavissa oleva kokoelma, joka luo pohjan Siikalatvan taidelainaamolle. 

 

 

Ohjeet näytteilleasettajille Siikalatvan kirjastoissa

  • Kaikkista Siikalatvan neljästä kirjastosta voi varata näyttelytilaa. Varauspyynnöt lähetetään kulttuurisihteerille taina.jordan@siikalatva.fi. Varauksen vahvistuessa sovitaan myös näyttelyn pystytys- ja purkuajat.
  • Lähetä varauspyynnön mukana tiedot näyttelystäsi ja mielellään myös kuva jostakin työstäsi. Voimme käyttää kuvaa nettisivullamme ja muussa tiedottamisessa näyttelyihin liittyen.
  • Kulttuuritoimi huolehtii näyttelyn tietojen laittamisesta kunnan tapahtumakalenteriin ja Siikalatvan kirjasto- ja kulttuuritoimen facebook-sivulle.
  • Näyttelyt voivat olla myyntinäyttelyitä, mutta myyjä ja ostaja sopivat kaupan keskenään. Hinnat ja myyjän yhteystiedot on oltava hyvin esillä esimerkiksi teosluettelossa jonka näytteilleasettaja tekee itse ja toimittaa kulttuuritoimelle.
  • Kunta tarjoaa näyttelytilan maksutta käyttöön, mutta emme vakuuta teoksia.
  • Näytteilleasettaja voi halutessaan pitää näyttelynavajaiset kirjaston aukioloaikoina, ajankohta pitää sopia etukäteen kirjaston henkilöstön kanssa. Näytteilleasettaja huolehtii itse avajaisten järjestelyistä.