Siikalatvan kunta
Search
Generic filters
Kylvä siemenesi Siikalatvalle

Frisbeegolf

Kehuttu rata Kestilässä (18 väylää)

Kestilän Maksinharjun ulkoilualueelle perustettiin kymmenväyläinen frisbeegolfrata vuonna 2013. Vuonna 2016 rata laajennettiin täysimittaiseksi 18 väylän radaksi. Samalla heittoalustat päivitettiin tekonurmialustoiksi.

Rata kiertelee kuivalla kangasmaalla käyden välillä soramontussa. Rata on käytännössä aina kuiva, joten kenkien kastumista ei tarvitse pelätä. Väylät tarjoavat haastetta niin kokeneille kuin aloittelevillekin heittäjille: on lyhyitä par 3 –väyliä, pitkiä par 5 –väyliä, OB-alueita, puita, kumpuilevaa maastoa, kapeita väyliä ja runsaasti heittotilaa tarjoavia väyliä. Sekä rysty- että kämmenheittäjille on sopivia väyliä. Kumpikaan heittäjätyyppi ei saa toiseen nähden etua. Rata on tasapuolinen kaikille. Pieni seikkailu metsän puolella voi joskus pakottaa ”upseihin”, eli pään yläpuolelta heitettäviin heittoihin, kun puut sattuvat olemaan sopivasti edessä. Radalla on pidetty muutama kilpailu ja rata on saanut paljon kehuja kokeneiltakin heittäjiltä.

Maksinharjun ulkoilualue sopii kaikille vauvasta vaariin. Frisbeegolfrata on ehdottomasti lähialueiden parhaimpia ja sitä ovat käyttäneet innokkaasti niin lapset, nuoret kuin aikuisetkin.

Katso radan tarkempia tietoja täältä: https://frisbeegolfradat.fi/rata/maksinharjun-frisbeegolfrata/(link is external)


Lehtomäen frisbeegolfrata, Pulkkila (13 väylää)

Lehtomäen frisbeegolfrata sijaitsee Siikalatvan kunnan Pulkkilan keskuksen läheisyydessä. Rata on rakennettu 2013. Heittoalustat on kivituhkattuja. Osoite Lehtomäentie 36, 92600 Siikalatva.

Lehtomäen frisbeegolfrata sijaitsee Siikalatvan kunnan Pulkkilan keskuksen läheisyydessä. Radalta löytyy vaihtelevia väyliä 60 metrin metsäpilleistä 100 metrin avosiivuihin. 1. väylä lähtee hiihtomajan takana olevan hyppyrimäen hyppyripöydän vierestä.

Katso radan tarkemmat tiedot täältä: https://frisbeegolfradat.fi/rata/lehtomaen-frisbeegolfrata/


Paskokankaan frisbeegolfrata, Piippola (6 väylää)

Pihlaisentie 55, 92620 Siikalatva

Katso radan tarkemmat tiedot täältä: https://frisbeegolfradat.fi/rata/paskokankaan-frisbeegolfrata/


Keinonkankaan frisbeegolfrata, Rantsila (9 väylää)

Teollisuustie 6, 92500 Siikalatva

Katso radan tarkemmat tiedot täältä: https://frisbeegolfradat.fi/rata/keinonkankaan-frisbeegolfrata/

 

Skip to content