Vapaa-aika

Vapaa-aika

Siikalatvan kunta tarjoaa monipuoliset vapaa-ajan palvelut.Vapaa-aikapalvelujen tarkoituksena on edistää kuntalaisten fyysistä ja henkistä hyvinvointia ja tarjota mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen.

Vastaanotamme Smartum -liikunta- ja kulttuuriseteleitä tai Smartum liikuntaseteleitä, joilla voi maksaa kuntosalin / liikuntasalin käyttömaksuja.

Siikalatva täyttää tänä vuonna pyöreitä eli täysi kymppi. Täräytetään käyntiin Siikalatva liikkuu luonnostaan  -kuntokampanja 2019. Kampanja on yksi osa Siikalatvan kunnan juhlavuoden tapahtumia.
Rullaa sivu ihan alas ja alla olevista liitteistä löydät tarkemmat toimintaohjeet sekä itse kuntokortin. Nyt on kokonainen vuosi aikaa kerätä aktiivista liikunta-aikaa, täytellä kortteja kuukausittain ja osallistua arvontaan. Lasketaan myös joka kuukausi korttien palauttaneiden yhteensä keräämät tuntimäärät, jotka ilmoitetaan ainakin Facebookissa. Liity Facebookissa ryhmään Siikalatvan liikunta- ja nuorisopalvelut, jos et vielä ole ryhmän jäsen.

Seuraa ilmoittelua Facebookissa (Siikalatvan liikunta- ja nuorisopalvelut, Siikalatvan kunta, visit Siikalatva) sekä Instagramissa (mm. vapaa_aikatoimi siikalatva, siikalatvankunta, visitsiikalatva, siikalatvakutsuu).