Kampanja

Siikalatvan kunta tarjoaa vapaa-ajan tontteja, asuintontteja ja yritystontteja. Yrittäjille olemme kumppani yritystoiminnan kehittämisessä. Siikalatva sijaitsee keskeisellä paikalla. Vain tunnin ajomatkan päässä ovat Oulu, Raahe, Kajaani ja Iisalmi.

Asuintontit

Siikalatva tarjoaa valmiita omakotitontteja kunnan eri keskuksissa. Väljää, mukavaa asumista, jossa monipuoliset palvelut ja puhdas luonto on lähellä. Voit valita erikokoisia ja sijainniltaan erilaisia tontteja neljän kirkonkylän alueelta Rantsilasta, Pulkkilasta, Piippolasta ja Kestilästä.

Omakotitalotontit

Vapaa-ajan tontit

Vuokra-asunnot

Kunnasta löytyy hyviä vuokra-asuntoja. Näistä lisätietoja löytyy seuraavista linkeistä.

Yritystontit

Tontteja, toimitiloja ja halleja löytyy kunnan eri taajamista. Kunnan sijainti keskellä Suomea Nelostien varrella takaa hyvä yhteydet. 

Elinkeinopalvelut

Elinkeinopalvelumme tarjoaa asiantuntijapalveluita uusille, perustettaville yrityksille sekä jo olemassa oleville yrityksille. Avustamme ja neuvomme yrittäjiä joustavasti erilaisissa tarpeissa. Olemme valmiina tukemaan yrityksiä suunnitelmissaan ja rakennamme jopa teollisuustilaa yrityksille, joilla on kasvustrategia, toteuttamiskelpoinen liikeidea ja joiden talous on kunnossa.

Lisätietoa:

Jorma Kangas
elinkeinojohtaja
puh. 040 846 4105
jorma.kangas(at)siikalatva.fi

Yhteystiedot

Pasi Anttila
yritysneuvoja

041 501 2422
pasi.anttila(a)siikalatva.fi

 

Lataa Siikalatvan markkinoinnin automaatio esite tästä>

 

Miten kunta voi auttaa yrityksen sijoittumisessa Siikalatvalle?