Yksityisten teiden haltijat ja tiekunnat huomio - avustukset haettavana vuodelle 2020

14.05.2020

Yksityisten teiden haltijat ja tiekunnat huomio - avustukset haettavana vuodelle 2020

Siikalatvan kunnan tekniset palvelut julistaa haettavaksi yli 200 m pitkien yksityisteiden kunnossapitoavustukset vuodelle 2020. Avustusta haetaan hakulomakkeella, joka tulee palauttaa 12.6.2020 klo 15.00 mennessä Siikalatvan kunnantalon postilaatikkoon (oven vieressä) tai postitse osoitteella Siikalatvan kunta, yksityistiet, Pulkkilantie 4, 92600 Pulkkila.

Avustushakemus tulee jättää vuosittain, vaikka tie tai tiekunta olisi saanut avustusta jo aiemmin Siikalatvan kunnalta. Myös sellaisten tiekuntien tulee jättää avustushakemus, jotka ovat olleet vuonna 2019 Siikalatvan kunnan hoidossa, eli avustusluokassa 1.

Edellytyksenä avustuksen myöntämiselle tienpitoon on, että tietä koskevien asioiden hoitamista varten on perustettu tiekunta ja että tiekuntaa ja yksityistietä koskevat tiedot yksityistierekisterissä http://www.maanmittauslaitos.fi/lomakkeet/tiekunnan_yhteystiedot_ sekä tie- ja katuverkon tietojärjestelmässä https://vayla.fi/avoindata/digiroad/yksityistietietojen-lisaaminen-igiroadiin#.XDc1Xs1dJPZ 
ovat ajantasaiset niin kuin 50 §:ssä edellytetään. (liitteenä ote yksityistielaista)

Hakemuksen liitteenä on toimitettava vuosikokouksen pöytäkirja ja toimielimien kokoonpano ja yhteystiedot. (Pandemiatilanteen vuoksi asiakirjat voi toimittaa myöhemminkin, kun vuosikokouksen saa pidettyä)

Tarkempia tietoja avustuksen velvoitteista ja ehdoista löytyy avustusehdoista.

HUOM !!!   Puutteellisia tai myöhässä toimitettuja hakemuksia ei oteta käsittelyyn, vaan ne hylätään suoraan.

Hakulomakkeita ja -ohjeita saa kunnan www-sivuilta ja tarvittaessa voimme lähettää hakulomakkeen, ilmoittakaa siitä puh. 044 5118 603/Anna-Liisa Kivimaa. Lisätietoja ja -ohjeita voi tiedustella kunnallistekniikan insinööri Pertti Räsäseltä puh. 044 5118 431.