Kylvä siemenesi Siikalatvalle

Toisen asteen koulutus

Kunnassa toimii toisen asteen koulutuksessa Jedu, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, joka tarjoaa monenlaista ammatillista perus- ja lisäkoulutusta.

Piippolan ammatti- ja kulttuuriopistossa voi opiskella esim. sisustus- ja korjausrakentamisen artesaaniksi, puusepäksi tai media-alan taitajaksi. www.jedu.fi(ulkoinen linkki)

Jedu tarjoaa myös oppisopimuskoulutusta, joka tarjoaa mahdollisuuden kouluttaa työntekijöitä uusiin työtehtäviin, tehdä henkilökunnasta entistä osaavampaa tai yrittäjälle itselleen kehittää omaa osaamistaan. Tutustu lisää oppisopimuskoulutukseen(ulkoinen linkki) Jedun sivuilta.

Siikalatvan lukio

Uudemmat koulutilat tuovat piristystä opiskeluun! Tarjolla on lukiokurssien lisäksi yhteistyökursseja Jedun kanssa liittyen taideteollisuusalaan, kuvataiteeseen tai mediaan.

Kunta kustantaa lukion opiskelijoille maksuttomat oppikirjat, koulukuljetuksen, kannettavan tietokoneen sekä ajokortin. Lisäksi opiskelija voi vuokrata asunnon kunnalta tai mahdollisesti JEDU:n Piippolan yksikön asuntolasta.
Tulevaisuudessa kehityksen keskiössä tulevat olemaan myös uudet virtuaalivälineet, jotka mahdollistavat lähes aidon läsnäolon paikasta riippumatta.

Siikalatvan lukio on vahva peruslukio, josta saat hyvän perustan jatko-opintoihin.

Koulurakennus sijaitsee Piippolassa Koulutuskeskus JEDU:n tiloissa osoitteessa Keskustie 29.

Suurenna fonttia
Vaihda kontrastia