Kylvä siemenesi Siikalatvalle

Kampanja

Siikalatvan kunta tarjoaa vapaa-ajan tontteja, asuintontteja ja yritystontteja. Yrittäjille olemme kumppani yritystoiminnan kehittämisessä. Siikalatva sijaitsee keskeisellä paikalla. Vain tunnin ajomatkan päässä ovat Oulu, Raahe, Kajaani ja Iisalmi.

Asuintontit

Siikalatva tarjoaa valmiita omakotitontteja kunnan eri keskuksissa. Väljää, mukavaa asumista, jossa monipuoliset palvelut ja puhdas luonto on lähellä. Voit valita erikokoisia ja sijainniltaan erilaisia tontteja neljän kirkonkylän alueelta Rantsilasta, Pulkkilasta, Piippolasta ja Kestilästä.


Omakotitalotontit


Vapaa-ajan tontit


Vuokra-asunnot

Kunnasta löytyy hyviä vuokra-asuntoja. Näistä lisätietoja löytyy seuraavista linkeistä.


Yritystontit

Tontteja, toimitiloja ja halleja löytyy kunnan eri taajamista. Kunnan sijainti keskellä Suomea Nelostien varrella takaa hyvä yhteydet.


Elinkeinopalvelut

Elinkeinopalvelumme tarjoaa asiantuntijapalveluita uusille, perustettaville yrityksille sekä jo olemassa oleville yrityksille. Avustamme ja neuvomme yrittäjiä joustavasti erilaisissa tarpeissa. Olemme valmiina tukemaan yrityksiä suunnitelmissaan ja rakennamme jopa teollisuustilaa yrityksille, joilla on kasvustrategia, toteuttamiskelpoinen liikeidea ja joiden talous on kunnossa.

Suurenna fonttia
Vaihda kontrastia