Kylvä siemenesi Siikalatvalle

Järjestyksenvalvojan kertauskurssi

Onko järjestyksenvalvojan korttisi voimassaolo päättymässä? Kertauskurssin todistuksella voit anoa kortillesi viisi vuotta jatkoa.

Järjestyksenvalvojan kertauskurssi

Koulutus toteutetaan sisäasiainministeriön vahvistaman sisällön ja tuntijaon sekä koulutusmateriaalin mukaisesti. Kertauskoulutuksen suorittamisella on mahdollista hakea uutta hyväksyntää järjestyksenvalvojaksi, jos määräaikaisen kortin voimassaolo on päättymässä. Koulutuksesta saadulla todistuksella voi anoa uutta viiden vuoden hyväksyntää.

Jos peruskoulutus on suoritettu 1.2.2007 jälkeen, kortin saa uusittua esittämällä voimassa olevan kertauskoulutustodistuksen, vaikka kortti ei olisi vanhentunut. Kertauskoulutuksen todistus on voimassa 6 kuukautta todistuksen päiväyksestä. Mikäli järjestyksenvalvojan peruskurssi on käyty ennen 1.3.2007, uutta hyväksyntää pitää hakea ennen kuin kortin voimassaoloaika päättyy. Kurssimateriaali löytyy tästä linkistä: https://bit.ly/336nucb.

Mikäli haluat kurssimateriaalin paperisena, laskutamme tulosteesta 10 €.

Kurssin opettajana on Jussi-Pekka Anttila. Kurssimaksu 80 €. Sitovat ilmoittautumiset 15.1.2021 mennessä p. 044 7591 999 tai www.jokihelmenopisto.fi

Jaa tapahtuma somessa
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Aikataulu ja lisätiedot:

Aikataulu: 23.01.2021 klo 09:00 - 17:00
Suurenna fonttia
Vaihda kontrastia