Kylvä siemenesi Siikalatvalle

Etäyhteydet tutuksi ja käyttöön!

Opit luomaan videoyhteyden kaukana asuviin läheisiin ja osallistumaan yhdistystoimintaan tai muihin tilaisuuksiin tarvittaessa etänä. Opit etäyhteyden muodostamisen kädestä pitäen opastettuna!

Tapahtuman laajempi kuvaus

Koulutuksen ohjelma:

Miten ja mihin voin hyödyntää etäyhteyttä? (Teams ja Google Meet)
Miten etäyhteys luodaan?
Millaiset laitteet ja ohjelmat siihen tarvitaan?
Onko etäyhteydellä osallistuminen turvallista?Opit luomaan videoyhteyden kaukana asuviin läheisiin ja osallistumaan yhdistystoimintaan tai muihin tilaisuuksiin tarvittaessa etänä. Opit etäyhteyden muodostamisen kädestä pitäen opastettuna!

Osallistujilla olisi hyvä olla oma kannettava tietokone, tabletti-tietokone tai älypuhelin, jossa on Internet-yhteys tai jolla voi liittyä langattomaan WLAN -verkkoon. Tarvittaessa laitteen voi saada koulutuksen ajaksi lainaan koulutuksen järjestäjältä.

Koulutukseen osallistumiseksi sinulla tulee olla toimiva sähköpostiosoite, jonka luomiseen saat tarvittaessa tukea kouluttajalta puhelimitse tiistaihin 2.2. asti (040 610 8043).

Koulutukseen kuuluu erillinen etäyhteydellä pidettävä kertaustunti 11.2.2020. klo 13.00-14.00.

Koulutukseen otetaan max. 8 hlöä.

Korona-suositusten takia koulutukseen ei suositella osallistuttavan, mikäli kuulut riskiryhmään.

Koulutukset toteutetaan vain, mikäli koulutukseen varatut tilat ovat käytettävissä koronarajoitukset huomioiden. Koulutuksen toteutumisesta/peruuntumisesta lähetetään vahvistusviesti tekstiviestillä koulutukseen ilmoittautuneille.

Koulutus on maksuton.

Kouluttaja: Eija Hevosmaa, Digittää-hanke

Ilmoittaudu 2.2.2021 mennessä alla olevalla lomakkeella.

https://www.popli.fi/tapahtumat/etayhteydet-tutuksi-ja-kayttoon-kou-2/?fbclid=IwAR3xiMrovsWan1Kb9Bc1IPr8fEnl5Fq8K8o06azsfLQhPXZs6TaMv1MWRgI

Jaa tapahtuma somessa
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Aikataulu ja lisätiedot:

Aikataulu: 04.02.2021 klo 09:00 - 11:00
Suurenna fonttia
Vaihda kontrastia