Kylvä siemenesi Siikalatvalle

Yksityisteiden kunnossapitoavustukset vuodelle 2021 haettavana

Siikalatvan kunnan tekniset palvelut julistaa haettavaksi yli 200 m pitkien yksityisteiden kunnossapitoavustukset vuodelle 2021.

Avustusta haetaan hakulomakkeella, joka tulee palauttaa 31.8.2021 mennessä Siikalatvan kunnantalon postilaatikkoon tai postitse osoitteella Siikalatvan kunta, yksityistiet, Pulkkilantie 4, 92600 Pulkkila.

Avustushakemus tulee jättää vuosittain, vaikka tie tai tiekunta olisi saanut avustusta jo aiemmin Siikalatvan kunnalta. Myös sellaisten tiekuntien tulee jättää avustushakemus, jotka ovat olleet vuonna 2020 Siikalatvan kunnan hoidossa, eli avustusluokassa 1.

Edellytyksen avustuksen myöntämiselle tienpitoon on, että tietä koskevien asioiden hoitamista varten on perustettu tiekunta ja että tiekuntaa ja yksityistietä koskevat tiedot yksityistierekisterissä sekä tie- ja katuverkon tietojärjestelmässä ovat ajantasaiset.

Hakemuksen liitteenä on toimitettava vuosikokouksen pöytäkirja ja toimielimien kokoonpano sekä yhteystiedot.  (Pandemiatilanteen vuoksi asiakirjat voi toimittaa myöhemminkin, kun vuosikokouksen saa pidettyä).

Lisätietoja ja ohjeita voi tiedustella rakennusmestari Olli Valtaselta, p. 044 5118 431.

Liitetyt tiedostot
Avustusehdot
Jaa uutinen somessa
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Suurenna fonttia
Vaihda kontrastia