Siikalatvan kunta
Search
Generic filters
Kylvä siemenesi Siikalatvalle
Ajankohtaista
Kuulutukset

Vestian Kierrätyspäivät Kestilässä 10.5. ja Piippolassa 12.5.

Vestian kevään Kierrätyspäiviä vietetään Kestilässä Salen pihalla tiistaina 10.5.2022 klo 12–17 ja Piippolassa kirkon parkkipaikalla torstaina 12.5.2022 klo 12–17.

Sähkö- ja metalliromut sekä vaarallinen jäte vastaanotetaan maksutta

Kierrätyspäiville voi tuoda maksutta kodinkoneita, sähkölaitteita, metalliromua ja vaarallista jätettä sekä Vestian hinnaston mukaisesti puu- ja rakennusjätettä, huonekaluja ja poltettavaa jätettä. Kierrätyspäivillä vastaanotetaan kotitalouksien jätteitä maksimissaan henkilöauton peräkärrykuormina. Jäteöljyä vastaanotetaan enintään 50 litraa/asiakas.

Uutena poistotekstiilien vastaanotto

Kierrätyspäivillä vastaanotetaan tänä vuonna uutena jätelajina poistotekstiilejä. Poistotekstiileihin lajitellaan käyttökelvottomat, kuivat ja puhtaat vaatteet ja kodintekstiilit tiiviisti suljettuihin muovipusseihin pakattuna. Poistotekstiileihin eivät kuulu alusvaatteet, sukat, sukkahousut, kengät, vyöt, matot, peitot, pehmusteet, pehmolelut, tyynyt tai kosteat, homeiset, vahvasti haisevat tai tekstiilituholaisia sisältävät tekstiilit. Poistotekstiilit vastaanotetaan poltettavaa jätettä vastaavalla hinnoittelulla.

Kierrätyspäivillä on myös UFF:n keräys, johon käyttökelpoiset vaatteet ja lelut ovat tervetulleita. Ne toimitetaan UFF:n kehitystyöhankkeisiin Afrikkaan ja Aasiaan.

Kierrätysneuvontaa ja arvontaa

Paikalla on lisäksi kierrätysneuvontaa ja arvontaa. Kierrätysneuvonnan pisteellä esitellään tänä vuonna myös Vestian uutta kuvajätehakua. Kuvajätehaku hakee käyttäjälle jätteiden lajitteluohjeet kuvatunnistuksen ja tekoälyn avulla.

Lisätietoja:
Vestia Oy:n asiakaspalvelu, p. (08) 410 8700, asiakaspalvelu@vestia.fi
Vestian hinnasto: https://www.vestia.fi/hinnasto/perakarrykuormat/

Jaa uutinen somessa
Skip to content