Kylvä siemenesi Siikalatvalle

POPsote -hanke kartoittaa kuntalaiskyselyllä Pohjois-Pohjanmaan alueen asukkaiden näkemyksiä sosiaali- ja terveyspalveluista

Tehdään yhdessä hyvä sote! Koko Pohjois-Pohjanmaan kattava kuntalaiskysely sosiaali- ja terveyspalveluista on avattu.

Tehdään yhdessä hyvä sote -kyselyyn vastaamalla pohjoispohjalaiset voivat vaikuttaa tulevan hyvinvointialueen sosiaali- ja terveyspalveluihin. Kyselyssä kartoitetaan alueen asukkaiden näkemyksiä muun muassa palveluiden sujuvuudesta sekä tärkeimmistä lähipalveluista ja sähköisistä palveluista.

”Sote-palvelustrategiatyössä keskeinen periaate on osallisuus ja yhdessä tekeminen eri kumppaneiden kanssa. Kysely tarjoaa kuntalaisille mahdollisuuden olla mukana tulevan hyvinvointialueen sote-palveluiden suunnittelu- ja kehittämistyössä jo uudistuksen alkuvaiheessa. Kyselyn nimi, Tehdään yhdessä hyvä sote, kertoo siitä, että jokainen asukas voi olla osaltaan rakentamassa tulevaisuuden sote-palveluja Pohjois-Pohjanmaalla”, sanoo sote-palvelustrategiatyön projektipäällikkö Anu Vuorinen.

Kyselystä vastaa POPsoten sote-palvelustrategiahanke. Hanke on alkanut syksyllä 2020, ja se kuuluu POPsote-hankekokonaisuuteen, joka on osa kansallista sote-uudistusta.

Kerro näkemyksesi ja vaikuta tulevan hyvinvointialueen sosiaali- ja terveyspalveluiden suuntaan! Toivomme vastauksia kyselyyn eri puolilta Pohjois-Pohjanmaata.

Vastaamaan pääset popsote.fi-etusivulta, tai tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/d6e32ffb-34f8-4bd0-9f23-913f65131431?displayId=Fin2232911

Lämmin kiitos panoksestasi!

Jaa uutinen somessa
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Suurenna fonttia
Vaihda kontrastia