Siikalatvan kunta
Search
Generic filters
Kylvä siemenesi Siikalatvalle
Ajankohtaista
Kuulutukset

Opiskelijastipendit siikalatvalaisille

Siikalatvan kunnanhallitus on päättänyt käyttää perintövaroja mm. opiskelijastipendeihin. Siispä päätoimisesti opiskelevilla kuntalaisilla on nyt mahdollisuus saada Erkki Siltalan opiskelijoiden stipendirahaston rahoittama stipendi. Stipendi on tarkoitettu käytettäväksi opiskeluun liittyviin kuluihin.

 

Erkki Siltalan opiskelijoiden stipendirahaston sääntö:

  1. Siikalatvan kunnalla perinnön nojalla saaduista varoista muodostettu stipendirahasto.
  2. Rahaston tarkoituksena on muita kunnan stipendirahastoja mukaillen jakaa stipendejä, joiden kotipaikka on Siikalatvalla. Opiskelija, jolle stipendi voidaan myöntää, voi olla korkeakoulussa, opistossa tai ammattiin valmistavassa oppilaitoksessa päätoimisesti opiskeleva.
  3. Stipendit myönnetään vuosittain hakemusten perusteella 2 §:n mukaiset ehdot täyttävälle. Sen voi saada, kun saaja on aloittanut päätoimisen opiskelun oppilaitoksessa. Stipendi on käytettävä opiskelun rahoittamiseen.
  4. Rahastoa hoitaa Siikalatvan kunnanhallitus. Kunnanhallitus julistaa stipendit vuosittain haettavaksi siten kuin kunnallisten ilmoitusten julkaisemisesta on päätetty sekä hakemusten perusteella myöntää ne. Kunnanhallitus päättää vuosittain stipendien suuruuden ottaen huomioon käytettävissä olevan tuoton ja myönnettävien stipendien lukumäärän.
  5. Hakemusten perusteella 4 §:n 1 momentin mukaan myönnettävät stipendit maksetaan kuitenkin vasta sen jälkeen, kun hakija on toimittanut Siikalatvan kunnalle korkeakoulun tai oppilaitoksen antaman todistuksen päätoimisesta kokopäiväisestä opiskelusta.

 

Stipendin saaja voi itse hakea stipendiä, tai joku muu voi esittää stipendiä tietylle opiskelijalle. Stipendin saajan kotikunta tulee olla Siikalatva.

 

Stipendiä haetaan täyttämällä liitteenä oleva hakulomake ja palauttamalla se alla olevaan osoitteeseen 12.9.2022 klo 15.00 mennessä.

 

Stipendihakemus palautetaan tähän osoitteeseen:

Siikalatvan kunta, kirjaamo

Siikalatvan kunnanhallitus / Opiskelijastipendit

Pulkkilantie 4, 92600 Pulkkila

 

Liitetyt tiedostot
Jaa uutinen somessa
Skip to content