Kylvä siemenesi Siikalatvalle

Nuorten kesätyöpaikat 2021 haettavana

Siikalatvan kunta

NUORTEN KESÄTYÖPAIKAT HAETTAVANA

 Siikalatvan kunta työllistää nuoria kesän aikana

  • kahdeksi viikoksi omiin yksiköihin tai
  • tukee kesätyösetelillä nuorten omatoimista työllistymistä Siikalatvan alueella yrityksiin, yhdistyksiin tai
  • tukee 4H-yrityksen perustamista kesäyrittäjyysrahalla.

 

Kesätyöpaikat kunnan omiin yksiköihin on haettava 26.4.2021 klo 15.00 mennessä.

Kesätyöpaikat on tarkoitettu siikalatvalaisille nuorille, joilta edellytetään vähintään peruskoulun päättämistä. Työsuhteen kesto on 10 päivää ja 6 h/päivä. Palkka on noin 300 euroa.

 

Kesätyöntekijöitä haetaan mm. seuraaviin tehtäviin ja kohteisiin:

– päiväkotiin: Kestilä, Piippola, Pulkkila, Rantsila,

– Gananderin talolle, Rantsila

– museoihin: Kestilä ja Pulkkila

– Koivulehdon pesulaan, Pulkkila

 

Kesätyöpaikkaa haetaan sähköisellä hakemuksella

 Toisena vaihtoehtona siikalatvalaisilla nuorilla on hakea itselleen kesätyöpaikka kesätyösetelin avulla.  HUOM! Kesätyösetelin avulla voi työllistyä v. 2007 syntyneet tai sitä vanhemmat.

Kesätyösetelin saaja etsii työpaikkansa itse ja täyttää kesätyötä tarjoavan työnantajan kanssa kesätyösetelilomakkeen. Kesätyösetelin arvo on 300 euroa. Seteleitä saa 1 kpl/hlö. Työpaikka voi olla yritys tai yhdistys

(Siikalatvan alueella toimiva). Työnantajana ei voi toimia yksityistalous, perhe tai yksityishenkilö.

Kesätyöseteleitä myönnetään 1 – 5 kpl / yritys tai yhdistys. Työnantaja tekee kirjallisen sopimuksen nuoren kanssa ja kesätyöstä on maksettava ko. alan työehtosopimuksen mukainen palkka. Työsuhteen kesto on vähintään 6 h/pvä ja 10 työpäivää. Kunta maksaa kesätyöllistämisestä työnantajalle 300 euroa kesätyöseteliä vastaan.

Kesätyösetelilomaketta on saatavilla  kirjastoilta, kouluilta, kunnantoimistolta (Pulkkila) ja kunnan nettisivuilta.  Kesätyöseteli tulee palauttaa kirjastoihin, tai sähköpostilla sinikka.lehtosaari@siikalatva.fi  tai Siikalatvan kuntaan os. Pulkkilantie 4, 92600 Pulkkila 28.5.2021 mennessä.

 

Kolmantena vaihtoehtona Siikalatvan kunta ja 4H-yhdistys järjestävät vaihtoehdoksi  siikalatvalaiselle 13 – 28-vuotiaalle nuorelle mahdollisuuden kokeilla yrittäjyyttä kesäyrittäjyysrahan (300 €) tuella.

Kesäyrittäjät osallistuvat 4H-yhdistyksen järjestämälle yrittäjäkurssille. Kurssilla mm. tehdään liiketoimintasuunnitelma ja käydään läpi yrittäjyyteen liittyviä asioita. Kurssin käyneelle liiketoimintasuunnitelma ja 4H-yrityksen perustamisilmoituksen tehneelle nuorelle Siikalatvan kunta maksaa alkurahoituksen 150 € ja vuoden lopussa 150 €, kun toimintakertomus / raportti kesäyrityksestä saadaan.  Työnantajana ei voi toimia oma perhe tai perheen omistama yritys.

Lisätietoja 4H:n kesäyrittäjyydestä saa toiminnanjohtaja Kaarina Männiköltä puh. 040-5200065 tai kaarina.mannikko@4h.fi

HUOM! kesäyrittäjärahaa ei makseta, mikäli nuori on ottanut vastaan kunnan kesätyöpaikan tai työllistänyt itsensä kesätyösetelillä.

Liitetyt tiedostot
Jaa uutinen somessa
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Suurenna fonttia
Vaihda kontrastia