Siikalatvan kunta
Search
Generic filters
Kylvä siemenesi Siikalatvalle
Ajankohtaista
Kuulutukset

Kunnanvaltuusto kokoustaa 11.7. – esityslista ja linkki

Kunnanvaltuuston kokouksessa 11.7. käsitellään Leskeläntien yrityspuiston tontin myyntiin ja lainan takaukseen liittyvä esitys. Kunnan käynnistämä kiertotaloushanke on varmistanut, että paikallisten yritysten kysyntä alueelle, jossa käsitellä ja välivarastoida suurehkoja bioenergiaan ja kiertotalouteen liittyviä massoja olisi tarpeellinen. Tällä hetkellä massat kuljetetaan kauas, joten paikallinen toiminta helpottaisi logistiikkaa, pienentäisi hiilijalanjälkeä ja toisi työpaikkoja sekä kustannustehokkuutta kuntaan. Leskeläntien yrityspuisto olisi loistava sijainti toiminnalle.

Kokouksessa käsitellään myös esitys Siikalatvan kulttuuristrategiasta vuosille 2022-2025. Kulttuuristrategian tarkoitus on tavoitteellisesti ja suunnitelmallisesti ohjata kunnan kulttuuritoiminnan kehitystä tulevina vuosina. Se ottaa huomioon kaikki väestöryhmät, kunnan toimialat, paikalliset järjestöt ja yritykset, ja pyrkii edistämään osallistumista ja yhteistyötä niidenkin välillä, kuten myös muiden kuntien ja suurempien organisaatioiden kanssa. Tämä on otettu huomioon jo strategian laatimisessa. Lisäksi esityslistalla on äänestysaluejako 2023 alkaen ja luottolimitin takaus Tuohisentteri Oy:lle.

Linkki esityslistaan: https://siikalatvad10.oncloudos.com/cgi/DREQUEST.PHP?page=meeting&id=202280

 

Kokous järjestetään etäyhteydellä Teamsissa klo 17.00 alkaen, sitä voi seurata suorana kunnan Youtube-kanavalta tämän linkin kautta: Youtube-kanava

 

Jaa uutinen somessa
Skip to content