Kylvä siemenesi Siikalatvalle

Korona-tilanteesta johtuvat päivitetyt suositukset Siikalatvan kunnassa 26.11. alkaen

Pohjois-Pohjanmaan alueellinen koordinaatioryhmä totesi tiistaina 24.11. pidetyssä kokouksessaan, että epidemia on siirtynyt alueella kiihtymisvaiheeseen. Ryhmä antoi uusia suosituksia koko Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueelle. Uudet suositukset tulevat voimaan torstaina 26.11. ja ovat voimassa 18.12.2020 asti.

Laajennettu etätyösuositus

  • Suositellaan, että kaikki työntekijät työskentelevät etätyössä mahdollisimman laajasti

Etäkokouskäytännöt

  • Suositellaan siirtymistä mahdollisimman kattavasti etäkokouskäytäntöihin sekä työpaikoilla että vapaa-ajan kokouksissa

Maskisuositukset

  • Julkisissa sisätiloissa ja yleisötilaisuuksissa. Kirjastoissa, nuorisotiloissa ja kunnantalolla vieraillessa suositellaan maskin käyttöä. Kunnantalo on kiinni, tapaamisista sovittava erikseen.
  • Toisen asteen oppilaitoksissa eli Siikalatvan lukiossa henkilökunnalle ja oppilaille maskisuositus.

Yksityistilaisuudet

  • Suositellaan, ettei yli 10 hengen yksityistilaisuuksia järjestetä

Harrastusryhmät

Riskiryhmät

  • Suositellaan välttämään vierailuja ikääntyneiden ja riskiryhmään kuuluvien luokse 10 päivän ajan sen jälkeen, kun on osallistunut tilaisuuteen, jossa on kasvanut riski korona-altistukselle (esimerkiksi yleisötapahtumat, harrastustoiminta, ravitsemusliike)

Sairaanhoitopiirin ohje kokonaisuudessaan:

https://www.ppshp.fi/Sairaanhoitopiiri/Ajankohtaista/Pages/Alueellinen-koordinaatioryhm%C3%A4-Pohjois-Pohjanmaa-on-siirtynyt-koronaepidemian-kiihtymisvaiheeseen.aspx

Jaa uutinen somessa
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Suurenna fonttia
Vaihda kontrastia