Nuorten kesätyöpaikat haettavana

15.03.2018

Nuorten kesätyöpaikat haettavana

Siikalatvan kunta työllistää nuoria kesän aikana kahdeksi viikoksi omiin yksiköihin tai tukee kesätyösetelillä nuorten omatoimista työllistymistä Siikalatvan alueella yrityksiin tai yhdistyksiin.

Kesätyöpaikkoja on haettava 27.4.2018 klo 15.30 mennessä.

Kesätyöpaikat on tarkoitettu siikalatvalaisille nuorille, joilta edellytetään vähintään peruskoulun päättämistä. Työsuhteen kesto on 10 päivää ja 6 h/päivä. Palkka on noin 300 euroa.

Kesätyöntekijöitä haetaan mm. seuraaviin tehtäviin ja kohteisiin:

- päiväkotiin: Kestilään, Pulkkilaan, Piippolaan, Rantsilaan
- Gananderin talolle
- siivoustehtäviin
- museoihin Kestilään, Piippolaan ja Pulkkilaan

Kesätyöpaikkaa haetaan kirjastoilta, kunnantoimistolta (Pulkkila) ja kunnan nettisivuilta saatavalla lomakkeella, joka tulee palauttaa kirjastoihin tai Siikalatvan kuntaan os. Pulkkilantie 4, 92600 Pulkkila 27.4.2018 klo 15.30 mennessä. Työhön valituille ilmoitetaan työn alkamisesta kirjallisesti.

Toisena vaihtoehtona siikalatvalaisilla nuorilla on hakea itselleen kesätyöpaikka kesätyösetelin avulla. Kesätyösetelin saaja etsii työpaikkansa itse ja täyttää kesätyötä tarjoavan työnantajan kanssa kesätyösetelilomakkeen. Kesätyösetelin arvo on 250 euroa. Seteleitä saa 1 kpl/hlö. Työpaikka voi olla yritys tai yhdistys

(Siikalatvan alueella toimiva). Työnantajana ei voi toimia yksityistalous, perhe tai yksityishenkilö. Yritystä tai yhdistystä kohden annetaan yksi seteli.

Työnantaja tekee kirjallisen sopimuksen nuoren kanssa ja kesätyöstä on maksettava ko. alan työehtosopimuksen mukainen palkka. Työsuhteen kesto on vähintään 6 h/pvä ja 10 työpäivää. Kunta maksaa kesätyöllistämisestä työnantajalle 250 euroa kesätyöseteliä vastaan.

Kesätyösetelilomaketta on saatavilla kirjastoilta, kunnantoimistolta (Pulkkila) ja kunnan nettisivuilta.  Kesätyöseteli tulee palauttaa kirjastoihin tai Siikalatvan kuntaan os. Pulkkilantie 4, 92600 Pulkkila 27.4.2018 klo 15.30 mennessä.

LIITTEENÄ  Kesätyöpaikkahakemuslomake

                    Kesätyösetelilomake

                    Liite kesätyöseteliin