Perheohjaajan toimi

Haapaveden kaupungilla on avoinna yksi perheohjaajan toimi perhe- ja sosiaalipalveluissa. Perheohjaaja tekee työtä lapsiperheissä. Perheohjaajan työparina toimii lastensuojelun sosiaaliohjaaja - ja sosiaalityöntekijä sekä perhetyön tiimi. Arvostamme mahdollista aiempaa työkokemusta lasten ja perheiden palveluissa. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Sosiaaliohjaaja

Haapaveden kaupunkilla on avoinna yksi sosiaaliohjaajan virka perhe- ja sosiaalipalveluissa. Sosiaaliohjaajan tehtäviin kuuluvat mm. sosiaalihuoltolain mukaisten ilmoitusten ja lastensuojeluilmoitusten käsittely sekä työparina toimiminen sosiaalityöntekijän ja perhetyön tiimin kanssa. Arvostamma mahdollista aiempaa työkokemusta lasten ja perheiden palveluissa, sosiaaliohjaajan tehtävistä ja /tai muusta sosiaalityöstä. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kehittämismyönteisyyttä.

Liikunta-/uimahallin lippukassanhoitaja

Haapaveden kaupungin liikuntapalvelut hakee ajalle 19.2.2018-14.1.2019 määräaikaiseen työsuhteeseen kassatyöntekijää liikunta-/uimahallille. Kyseessä on äitiysloman sijaisuus. Liikunta-/uimahallin asiakaspalvelutehtävien lisäksi työtehtäviin kuuluu varausvuorojärjestelmän ylläpito, tilojen valvonta ja kahvion hoitaminen. Palkka on KVTES:n mukainen ja työaika on 30h/vko. Koeaika on neljä kuukautta.
Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto.

Lastentarhanopettajan sijaisuus

Haapaveden kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa on haettavana 22.1.2018 klo 12:00 mennessä lastentarhanopettajan sijaisuus ajalle 29.1.2018-31.07.2018, sijoituspaikkana päiväkoti Onnimanni
Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/05) mukaan.
Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Lastentarhanopettajan sijaisuus

Haapaveden kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa on haettavana 22.1.2018 klo 12:00 mennessä lastentarhanopettajan sijaisuus ajalle 29.1.2018-31.12.2018, sijoituspaikkana päiväkoti Ahjola.
Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/05) mukaan. Vaadittava pätevyys; esiopetuskelpoisuus.
Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Haapaveden kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa on haettavana varhaiskasvatuksen erityisopettajan virka (kiertävä), sijoituspaikkana Haapaveden kaupungin päiväkodit.
Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/05) mukaan.
Hakuaika on 22.1.2018 klo 12.00 asti.
Valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta. Virassa on 4 kk:n koeaika.

Sivut

Tilaa syöte Siikalatva RSS