Yhdistelmätyöntekijä

Hakuaikaa jatketaan pätevien hakijoiden puuttuessa. Aiempaan hakuun hakeneiden hakemukset ovat voimassa myös uudessa haussa.
Haapaveden kaupungin ruoka- ja puhdistuspalveluissa on avoimena yhdistelmätyöntekijän vakinainen osapäiväinen toimi.
Työyksikkö työsuhteen alussa on Ahjolan päiväkoti. Viikkotyöaika on 23.30. Työhön kuuluu kiinteistön ylläpito- ja perussiivoukset sekä jakelukeittiön ruokapalvelun hoitaminen yhtenä päivänä viikossa.

Apulainen leirintäalueelle, 2 paikkaa, JAJ PALVELUT OY, Manamansalon leirintäalue, www.manamansalo.fi, Vaala

Apulainen leirintäalueelle, JAJ PALVELUT OY, Vaala, Haku päättyy: 30.04.2018 klo 16:00, kokoaikatyö, Kesto: 1 - 3 kk
Kuvaus: Manamansalon viiden tähden leirintäalue hakee kesäkaudelle 2018 iloista ja liikunnallista kesätyöntekijää leirintäalueen aputöihin ja siivoukseen. Olethan luotettava, asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen.
Pyydämme kertomaan työhakemuksessasi:
1. Koulutus, kielitaito, mahdolliset aikaisemmat työpaikat?
2. Harrastukset?
3. Minkä ajanjakson pystyt työskentelemään kesällä (aloituspäivämä...

Ohjaaja, Mehiläinen Oy, Siikalatva

Ohjaaja, Mehiläinen Oy, Siikalatva, Haku päättyy: 30.04.2018 klo 23:59, kokoaikatyö, 7 - 20 välillä, Kesto: yli 12 kuukautta
Haemme

OHJAAJAA

vakinaiseen työsuhteeseen Siikalatvalle.

Työssäsi ohjaat ja tuet Siikalatvan kuntalaisia, jotka tarvitsevat ja hyötyvät ohjatusta /tuetusta asumisesta. Asiakkaat ovat nuoria-ikääntyneitä mielenterveyskuntoutujia tai vammaispalveluiden asiakkaita. Työaika on joustava ja asiakastarpeesta nouseva, toteutuen klo 7-20 välillä, pääosin arkipäivisin.

Työ tehdään asiakkaiden koto...

Ravintolapäällikkö, Restaburger Oy, Hesburger Pulkkila, Siikalatva

Ravintolapäällikkö, Restaburger Oy, Siikalatva, Haku päättyy: 24.04.2018, kokoaikatyö, Kesto: 3 - 6 kk
Kaipaatko kesäksi haasteita? Haluaisitko päästä näyttämään kykysi ja kerätä kokemusta esimiehenä?

Nyt on loistava tilaisuus kehittää omaa ja Pulkkilan tiimin osaamista, Hesburger Pulkkila hakee kesäksi Ravintolapäällikön perhevapaan sijaista. Ravintolan sijaitsee vilkkaan nelostien varressa, Pulkkilan ravintolalle kesä on sesonkiaikaa, joten aika ei tule pitkäksi kesäisiä kulkijoita palvellessa. ...

Luokanopettaja

Haapaveden kaupungin koulutoimessa on haettavana perusopetuksen luokanopettajan virka 8.8.2018 alkaen, sijoituspaikka on tällä hetkellä Vattukylän koulu.
Tehtävän kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.
Valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta. Tehtävässä on 4 kk:n koeaika.

Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta

Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta

Koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaa järjestetään klo 8.00 - 16.00 välisenä aikana 1.- 2. vuosiluokan oppilaille sekä muiden vuosiluokkien osalta oppilaille, joilla on päätös erityisestä tuesta tai lääkärinlausunto valvotun toiminnan tarpeesta. Toimintaa järjestetään seuraavissa yksiköissä:

Kestilä:          Kestilän peruskoulu, Kestilänraitti B1 , 92700 Kestilä

Piippola:        Pentti Haanpään koulu, Keskustie 20, 92620 Piippola

Luokanopettajan sijaisuus

Haapaveden kaupungin koulutoimessa on haettavana luokanopettajan viransijaisuus (virka nro 111) ajalle 8.8.2018-21.12.18. Sijoituspaikka on Hyttikallion koulu.
Arvostamme perehtyneisyyttä ja kokemuksia uuden opetussuunnitelman opetuksen järjestämistä ohjaaviin velvotteisiin, arvoperustaan ja oppimiskäsitykseen sekä sen tavoitteisiin ja sisältöihin. Pidämme tärkeänä myös yhteistyökykyä, monipuolisten työtapojen hallintaa ja kykyä johdattaa oppilaita laaja-alaisen osaamisen suuntaan. Arvostamme valinnassa myös taito- ja taideaineiden monipuolista hallintaa.

Sivut

Tilaa syöte Siikalatva RSS