Laaja-alainen erityisopettaja

Haapaveden kaupungin koulutoimessa jatketaan hakuaikaa laaja-alaisen erityisopettajan sijaisuuteen, sijaisuus ajalle 8.8.2018 - 1.6.2019 Hyttikallion koululle.
Arvostamme perehtyneisyyttä ja kokemuksia uuden opetussuunnitelman opetuksen järjestämistä ohjaaviin velvoitteisiin, arvoperustaan ja oppimiskäsitykseen sekä sen tavoitteisiin ja sisältöihin. Pidämme tärkeänä myös yhteistyökykyä, monipuolisten työtapojen hallintaa ja kykyä johdattaa oppilaita laaja-alaisen osaamisen suuntaan sekä perehtyneisyyttä inkluusioon ja yhteisopettajuuteen.

Päätoiminen tuntiopettaja, käsityö

Haapaveden yläkoululla on avoinna päätoimisen tuntiopettajan sijaisuus, jossa opetettavana aineena on tekstiilipainotteinen käsityö (yht. noin 23 vvh, joista 19 vvh Haapaveden yläkoulussa). Tehtävä on määräaikainen ajalla 8.8.2018 -1.6.2019. Paikka täytetään ehdolla, että kaupunginhallitus myöntää tehtävään täyttöluvan.
Tehtävän kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.

Päätoiminen tuntiopettaja,;hi,yht.oppi,ue

Haapaveden yläkoululla on avoinna päätoimisen tuntiopettajan sijaisuus, jossa opetettavina aineina ovat historia, yhteiskuntaoppi, uskonto ja elämänkatsomustieto (yht. noin 25 vvh).
Tehtävä on määräaikainen ajalla 8.8.2018 -1.6.2019. Paikka täytetään ehdolla, että kaupunginhallitus myöntää tehtävään täyttöluvan.
Tehtävän kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.

Koulunkäynninohjaaja

Haapaveden kaupungin koulutoimessa on avoinna määräaikainen, osa-aikainen koulunkäynninohjaajan toimi Hyttikallion koululle ajalle 8.8.2018-31.5.2019
Valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävässä on 4 kk:n koeaika
Tehtävä täytetään mikäli kaupunginhallitus myöntää täyttöluvan.

Luokanopettajan sijaisuus

Haapaveden kaupungin koulutoimessa on haettavan luokanopettajan viransijaisuus (virka nro 141) ajalle 1.9.2018-01.06.2019. Sijoituspaikka on Vatjusjärven koulu.
Arvostamme perehtyneisyyttä ja kokemuksia uuden opetussuunnitelman opetuksen järjestämistä ohjaaviin velvotteisiin, arvoperustaan ja oppimiskäsitykseen sekä sen tavoitteisiin ja sisältöihin. Pidämme tärkeänä myös yhteistyökykyä, monipuolisten työtapojen hallintaa ja kykyä johdattaa oppilaita laaja-alaisen osaamisen suuntaan.
Opettaja toimii 1-2 luokkien opettajana.

Myyntiedustaja, 2 paikkaa, Prima-rakentajat Oy, Kajaani

Myyntiedustaja, Prima-rakentajat Oy, Kajaani, Haku päättyy: 05.07.2018 klo 16:00, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Palkkaamme 1-2 aktiivista MYYNTIEDUSTAJAA Oulu eteläinen / Kajaanin, Kainuun alueelle.

Aikaisempi myyntikokemus on toivottavaa, mutta ei välttämätöntä. Asenteesi työntekoon ratkaisee. Saat työsi tueksi aluemyyntipäällikön päivittäisen tuen.

Tuotevalikoimamme on myyjille mieluisen laaja ja opit niiden myynnissä tarvittavat taidot koulutuksissamme.
Myyntituotteina ovat: Terassit, ulkoverhoukset, ...

Sivut

Tilaa syöte Siikalatva RSS