Yhdistelmätyöntekijä

Haapaveden kaupungin ruoka- ja puhdistuspalveluissa on avoimena yhdistelmätyöntekijän vakinainen osapäiväinen toimi.
Työyksikkö työsuhteen alussa on Ahjolan päiväkoti. Viikkotyöaika on 23,30h. Työhön kuuluu kiinteistön ylläpito- ja perussiivoukset sekä jakelukeittiön ruokapalvelun hoitaminen yhtenä päivänä viikossa.
Pätevyysvaatimuksena on laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan tutkinto. Hygieniapassi on esitettävä kolmen kuukauden kuluessa työn alkamisesta.

Lähihoitaja, ensihoitaja, Siikalatvan Sairaankuljetus Oy, Pulkkila, Siikalatva

Lähihoitaja, ensihoitaja, Siikalatvan Sairaankuljetus Oy, Siikalatva, kokoaikatyö, Kesto: 1 - 3 kk, 30.4.2018 asti, mahd. työllistyä vakituisesti
Haemme sairausloman sijaiseksi ensihoitoon suuntautunutta lähihoitajaa. Työnkuvana kiireettömät perustason siirtokuljetukset.

Työ kestää 30.4.2018 asti, jonka jälkeen mahdollisuus työllistyä vakituisesti tytäryhtiössämme.

Työ alkaa heti sopimuksen mukaan.

Yhteydenotot puhelimitse 0500 974 600 tai sähköpostilla info@siikalatvansaku.fi...

Työnhakuvalmentaja, Aamos Oy, Oulu

Työnhakuvalmentaja, Aamos Oy, Oulu, Haku päättyy: 09.04.2018 klo 18:00, kokoaikatyö, 7,5h/päivä, Kesto: 6 - 12 kk, Aluksi vuoden loppuun
Aamos Group Oy on koko Suomen alueella toimiva työvoimapalveluihin erikoistunut toimija. Autamme asiakkaitamme kaikissa urasuunnittelun ja työnhaun vaiheissa. Toiminnan kasvaessa tarvitsemme tiimiimme mukaan uutta tekijää!

Tehtävänäsi on toimia työnhakuvalmentajana Pohjois-Pohjanmaan eri paikkakunnilla Oulussa ja Oulun ympäristökunnissa. Tueksesi saisit ryhmävalmentajien oman taustatiimisi.

Edel...

Nuorten kesätyöpaikat haettavana

Nuorten kesätyöpaikat haettavana

Siikalatvan kunta työllistää nuoria kesän aikana kahdeksi viikoksi omiin yksiköihin tai tukee kesätyösetelillä nuorten omatoimista työllistymistä Siikalatvan alueella yrityksiin tai yhdistyksiin.

Kesätyöpaikkoja on haettava 27.4.2018 klo 15.30 mennessä.

Kesätyöpaikat on tarkoitettu siikalatvalaisille nuorille, joilta edellytetään vähintään peruskoulun päättämistä. Työsuhteen kesto on 10 päivää ja 6 h/päivä. Palkka on noin 300 euroa.

Tehtaanedustaja, Kaskipuu Oy, Oulu

Tehtaanedustaja, Kaskipuu Oy, Oulu, Haku päättyy: 31.03.2018, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Tehtaanedustajia ovi- ja ikkunamyyntiin

Tässä se on. Tilaisuus kuulua Suomen parhaaseen suoramyyntiorganisaatioon, jossa sinua autetaan menestymään ja mielipidettäsi arvostetaan ja kuunnellaan!
Me myymme suomalaisiin koteihin maankuuluja Kaski-ovia ja -ikkunoita avaimet käteen -periaatteella. Meille on tärkeää täyttää asiakkaittemme toiveet ja saavuttaa laadukas lopputulos, jonka takana voimme ...

Siivooja, Go On Raahe Oy, Raahe, Raahe

Siivooja, Go On Raahe Oy, Raahe, kokoaikatyö, Kesto: 3 - 6 kk
Etsimme asiakasyrityksellemme SIIVOOJAA määräaikaiseen työsuhteeseen. Edellytämme hakijalta:

-ylläpitosiivouksen kokemusta
-oma-aloitteisuutta ja hyvää työotetta
-työturvallisuuskorttia
-sujuvaa suomen kielen taitoa
-mahdollisuutta käyttää omaa autoa

Toivomme, että olet energinen ja joustava persoona, joka mukautuu helposti muuttuviin tilanteisiin ja hoitaa asiakaspalvelutilanteet positiivisella...

Henkilökohtainen koulunkäynninavustaja, Siikalatvan kunta, Siikalatva

Henkilökohtainen koulunkäynninavustaja, Siikalatvan kunta, Siikalatva, Haku päättyy: 28.03.2018 klo 15:00, osapäivätyö, Kesto: 1 - 3 kk
Siikalatvan kunnan koulutoimessa julistetaan haettavaksi henkilökohtaisen koulunkäyntiavustajan määräaikainen toimi ajalle 3.4.2018-2.6.2018.

Toimen sijoituspaikka on työsuhteen alussa Kestilän peruskoulu. Työaika 30 h/vk.

Toimi on Siikalatvan kunnan toimi ja sijoituspaikka voi muuttua kunnan sisällä.

Hakijoilta toivotaan koulunkäyntiavustajan tai lähihoitajan koulutusta tai muuta soveltuvaa am...

Sivut

Tilaa syöte Siikalatva RSS